Tampereen Tiima

Tampereen Tiima on Suomi-Venäjä-Seuran jäsenlehti Pirkanmaalla. Lehteä julkaisevat seuraavat Suomi-Venäjä-Seuran yhdistykset: Hervannan osasto, Messukylän osasto, Nokian Venäjä-Seura, Pobeda - Tampereen opiskelijoiden Venäjä-Seura, Tampereen osasto ja Valkeakosken osasto.

Päätoimittaja: Kati Laine
Toimitussihteeri: Tuija Mäkinen
Muu toimitus:Aaro Immonen, Anne Miettunen
ja Anja Tuomisto
Ulkoasu: Tuija Mäkinen
Painopaikka: Grano, Tampere

Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja se on lähetetty sen tilanneiden osastojen kaikille jäsenille postitse. Pelkästään painettuna ilmestyvä lehti ei kuitenkaan enää vastaa nykyisiä tiedotustarpeita. Olosuhteiden muuttuessa lehden nykyisenkaltainen jakelu on kallis suhteessa osastojen voimavaroihin, eikä sen levikki ole riittävä. Nykymuodossaan lehti on vain niiden osastojen jäsenten luettavissa, joiden osastot ovat lehden tilanneet, eikä sellaisena tavoita potentiaalisia jäseniä.  

Jotta lehti tavoittaisi laajemman lukijakunnan ja jakelukustannukset saadaan hallintaan, on Tampereen Tiima jatkossa luettavissa myös internetissä pdf-muodossa. Lehden voi tallentaa omalle koneelleen ja lukea milloin se parhaiten sopii tai vaikkapa tulostaa se. Tallentaminen tapahtuu napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella lehden linkkiä ja antamalla avautuvasta valikosta komento Tallenna kohde levylle, jolloin voi valita koneeltaan tallennuskansion. Lopuksi napsautetaan Tallenna -komentoa.

Lukeminen edellyttää lukuohjelmaa, jollainen Windows 10 ympäristössä sisältyy käyttöjärjestelmään. Napsautus lehden linkkiin avaa lehden Windowsin lukuohjelmaan. Varsinkin omalle koneelle tallennetun lehden lukemiseen vo käyttää Acrobat Readeria. Ohjelma on ilmainen ja sen voi ladata koneelleen täältä. Kevyempi versio lukuohjelmaksi onFoxit Reader, jonka voi ladata täältä.

Kaikille internetin käyttö ei syystä tai toisesta ole mahdollista, joten halukkaille lehti edelleen lähetetään printtiversiona postitse. Verkkojulkaisu tulee kuitenkin jatkossa olemaan Tampereen Tiiman ensisijainen levitystapa SVS:n Messukylän osaston jäsenille. Nyt julkaistava Tampereen Tiiman numero 2/2018 on vielä lähetetty jäsenille postitse, mutta vuoden 2018 toinen numero tulee olemaan jo puhdas verkkoversio. Tiiman 2/2018 mukana on lähetetty jäsenkirje, jossa on ohjeistettu, miten tulee menetellä, jos haluaa lehden edelleen painettuna versiona.

 

Tiima 1 2020
Tiima
Tampereen Tiima 1/2020 Tampereen Tiima 2/2019

Vanhemmat Tiimat:

Tampereen Tiima 1/2019

Tampereen Tiima 2/2018

Tampereen Tiima 1/2018

 

 

Alkuuun | Ajankohtaista | Hallinto | Matkan varrelta |
Linnoitusadoptio | Seurahistoriaa Pirkanmaalta | Jäseneksi | Kehykset
Suomi-Venäjä-Seura | Messukylän osasto

.