Suomi-Venäjä-Seuran Messukylän osasto

 

Messukylän osasto on perustettu 29.10.1944 ja on siten yksi maan vanhimpia Suomi-Venäjä-seuran osastoja. Alkuaan osasto toimi Messukylän alueella, mutta nykyisin toiminta-alueeseen kuuluu koko Tampere, erityisesti Tammerkosken itäpuolinen alue, mutta myös Pirkkala ja Lempäälä.Tarkoituksemme on ylläpitää ja edistää kulttuurisuhteita Venäjän ja Suomen välillä järjestäen erilaisia tilaisuuksia, joilla pyritään edistämään Venäjän tuntemusta Tampereella ja Pirkanmaalla.

Messukylän osasto on perustettu 29.10.1944 ja on sillai yksi maan vanhimpia Suami-Venäjä-seuran osastoja nääs. Alkuaa osasto toimi Messukylän alueella, mutta nytten toiminta-alueeseen kuuluu koko Tampere, erityisesti Tammerkosken itäpualinen alue, mutta myäs Pirkkala ja Lempäälä.Tarkotuksemme on ylläpitää ja eristää kulttuurisuhteita Venäjän ja Suamen välillä järjestäen erilaisia tilaisuuksia, joilla nääs pyritää eristämää Venäjän tuntemusta Tampereella ja Pirkanmaalla. Yhristykseen voivat liitttyä kaikki Suamen ja Venäjän kansalaiset.

Отделение Мессукюля было основано  29.10.1944 и таким образом является одним из старейших отделений общества Финляндия – Россия. Первоначально отделение работало только в районе Мессукюля, но теперь в сферу деятельности входит весь г. Тампере, особенно восточная область Таммеркоски  и также Пирккала и Лемпяля. Нашей целью является поддержание  и развитие культурных связей между Россией и Финляндией, посредством организации различных мероприятий, направленных на распространение знания о России в Тампере и Пирканмаа.

Meillä on aineistoa myös Suomi-Venäjä-Seuran sivuston tarjoamassa palvelussa..

Alkuuun | Ajankohtaista | Hallitus | Matkan varrelta |
Potero | Kirja | Jäseneksi | Kehykset